top of page

2022 m. Lietuvos kiokushin karatė vaikų čempionatas (2008-2012m.)

Updated: Apr 7, 2022

2022 m. balandžio 9 d. „Kėdainių Arenoje“ vyks 2022 m. Lietuvos kiokušin karatė vaikų čempionatas (nuo 6kyu - geltono diržo), kurio metu bus išsiaiškinti pajėgiausi sportininkai bei klubai Lietuvoje. 


Vieta: „Kėdainių Arena“, J. Basanavičiaus g. 1 a, Kėdainiai;

Data: 2022 m. balandžio 9 d. (šeštadienis).

Varžybų pradžia: 11:00 val.;


Važiuojantys į Kėdainius savo transportu prie Kėdainių arenos turi būti 10:00 val. Vykstantys su klubo transportu renkamės Žvėryno žiede 8:15 val., išvykstame 8:30 val. NEVĖLUOKITE!


DĖMESIO, SVARBU:

  • Dalyvių skaičius klubams – ne daugiau kaip 2 sportininkai į svorio kategoriją. Užsiregistravus daugiau nei 2 dalyviams į tą pačią svorio kategoriją vyks atrankinės kovos klube, balandžio 1d. Žvėryno gimnazijoje kovinės treniruotės metu.

  • Varžybų dieną turėti: tėvų sutikimą, med. pažymą bei karate pasą. Varžyboms reikalinga Lietuvos sporto medicinos centro (dispanserio) pažyma. Lietuvos Sporto Medicinos Centrų skyriai dirba ir pažymas išduoda. Rekomenduojame užsiregistruoti ir pasirūpinti pažyma iš anksto. Nepateikus mandatinei komisijai aukščiau išvardintų dokumentų, sportininkui yra neleidžiama dalyvauti organizuojamose varžybose.

  • Jeigu varžybų dieną sportininko svoris (su sportine apranga ir kojų apsaugomis) viršys 2 kg kategorijos normą, sportininkas bus diskvalifikuotas ir skiriama asmeninė nuobauda 15 Eur.

  • Varžybose bus naudojami individualūs šalmai su grotele ir liemenės. Prašome įsigyti ir turėti savo asmenines apsaugas, neturintiems klubas duos.




774 views
bottom of page