top of page

2022 m. Lietuvos kiokushin karate jaunimo, jaunių ir jaunučių čempionatas (2002-2007m.)

2022 m. gegužės 7 d. „Kėdainių Arenoje“ vyks 2022 m. Lietuvos kiokušin karatė jaunimo, jaunių ir jaunučių čempionatai, kuriū metu bus išsiaiškinti pajėgiausi sportininkai bei klubai Lietuvoje, o Lietuvos čempionai užsitikrins teisę dalyvauti 2022 metų Europos čempionate Bulgarijoje.


Vieta: „Kėdainių Arena“, J. Basanavičiaus g. 1 a, Kėdainiai;

Data: 2022 m. gegužės 7 d. (šeštadienis).

10:00 – 11:30 val. mandatinė komisija, svėrimai;

12:00 val. - varžybų pradžia;

Registracija: iki balandžio 29 d. užpildant registraciją ir sumokant dalyvio mokestį.


DĖMESIO, SVARBU:

  • Dalyvių skaičius klubams – ne daugiau kaip 2 sportininkai į svorio kategoriją. Užsiregistravus daugiau nei 2 dalyviams į tą pačią svorio kategoriją vyks atrankinės kovos klube.

  • Varžybų dieną turėti: tėvų sutikimą, med. pažymą bei karate pasą. Varžyboms reikalinga Lietuvos sporto medicinos centro (dispanserio) pažyma. Lietuvos Sporto Medicinos Centrų skyriai dirba ir pažymas išduoda. Rekomenduojame užsiregistruoti ir pasirūpinti pažyma iš anksto. Nepateikus mandatinei komisijai aukščiau išvardintų dokumentų, sportininkui yra neleidžiama dalyvauti organizuojamose varžybose.

  • Jeigu varžybų dieną sportininko svoris (su sportine apranga ir kojų apsaugomis) viršys 2 kg kategorijos normą, sportininkas bus diskvalifikuotas ir skiriama asmeninė nuobauda 15 Eur.

  • Varžybose bus naudojami individualūs šalmai su grotele ir liemenės. Prašome įsigyti ir turėti savo asmenines apsaugas, neturintiems klubas duos. Būtinos nuosavos kelių apsaugos!





177 views
bottom of page