top of page

Lietuvos kyokushin karate jaunimo, jaunių ir jaunučių čempionatas

2023 m. balandžio 16 d. „Kėdainių Arenoje“ vyks 2023 m. Lietuvos kiokušin karatė jaunimo, jaunių ir jaunučių čempionatai, kurių metu bus išsiaiškinti pajėgiausi sportininkai bei klubai Lietuvoje, o Lietuvos čempionai užsitikrins teisę dalyvauti 2023 metų Europos čempionate Vengrijoje!


2023 jaunimo-jauniu-jaunuciu cempionatas
.pdf
Download PDF • 449KB


Tevu sutikimas 2023 juniai-jaunuciai
.pdf
Download PDF • 215KB

Vieta: „Kėdainių Arena“, J. Basanavičiaus g. 1 a, Kėdainiai; Data: 2023 m. balandžio 16 d. (sekmadienis). 10:00 – 11:30 val. mandatinė komisija, svėrimai; 12:00 val. - varžybų pradžia; Registracija: iki balandžio 6 d. (imtinai) užpildant registraciją ir sumokant dalyvio mokestį. Dalyvio startinis mokestis - 20 Eur, transportas į abi puses - 15 Eur, einamųjų metų EKO ženkliukas - 4Eur. DĖMESIO, SVARBU:

  • Dalyvių skaičius klubams – ne daugiau kaip 2 sportininkai į svorio kategoriją. Užsiregistravus daugiau nei 2 dalyviams į tą pačią svorio kategoriją vyks atrankinės kovos klube, jeigu toks poreikis bus, pranešime atskirai.

  • Varžybų dieną turėti: tėvų sutikimą, med. pažymą bei karate pasą. Varžyboms reikalinga Lietuvos sporto medicinos centro (dispanserio) pažyma. Lietuvos Sporto Medicinos Centrų skyriai dirba ir pažymas išduoda. Rekomenduojame užsiregistruoti ir pasirūpinti pažyma iš anksto. Nepateikus mandatinei komisijai aukščiau išvardintų dokumentų, sportininkui yra neleidžiama dalyvauti organizuojamose varžybose.

  • Jeigu varžybų dieną sportininko svoris (su sportine apranga ir kojų apsaugomis) viršys 2 kg kategorijos normą, sportininkas bus diskvalifikuotas ir skiriama asmeninė nuobauda 15 Eur.

  • Varžybose bus naudojami individualūs šalmai su grotele ir liemenės. Prašome įsigyti ir turėti savo asmenines apsaugas, neturintiems klubas duos. Būtinos nuosavos kelių apsaugos!

Trumpa atmintinė: 1) Užpildyti registrcijos anketą: 2) Sumokėti startinį varžybų mokestį ir jei reikia už transportą. 3) Pasitikrinti sveikatą Lietuvos sporto dispanseryje Ozo g.39b (išankstinė registracija telefonu (852400845) 4) Atsispausdinti tėvų sutikimo formą ir ją užpidyti. 5) Varžybų dieną turėti su savimi užpildytą tėvų sutikimo formą, sveikatos pažymą bei karate pasą.

PRIMENAME, kad kovinės treniruotės vyksta Žvėryno gimnazijoje. Norėdami pasiruošti geriau esate visi laukiami.

PENKTADIENIS: 18:00 - kovinė treniruotė tik NUO 8 KYU IR AUKŠTESNIEMS DIRŽAMS su apsaugom (pažengę pradinukai, pažengę paaugliai ir suaugę). ŠEŠTADIENIS: 10:00 - papildoma fizinio pasirengimo treniruotė nuo 6 kyu (geltono diržo). Be kimono, su sportine apranga ir rankų apsaugomis. Turint klausimų kreipkitės į savo trenerį!






46 views
bottom of page