top of page

Po projekto "Pasitik vasarą su Toshi"

Su džiaugsmu norime pranešti, kad eilinis mūsų projektas - Pasitik vasarą su Kyokushin karate mokykla “TOSHI” 2020 - sekmingai baigtas. Dalinamės projekto rezultatais ir įspūdžiais.


Projekto tikslas buvo prisidėti prie Vilniaus miesto vaikų užimtumo vasaros metu ir taip integruoti juos į nuolatinį sportavimą prasidėjus mokslo metams. Nors skirtas finansavimas buvo dvigubai mažesnis nei buvo prašoma, bet projektas buvo įvykdytas ir buvo pasiektas 125 vasarą sportuojančių vaikų skaičius. Kiekvieną vasaros antradienį ir ketvirtadienį nuo 9:00 iki 12:00 val. buvo organizuojamos nemokamos Kyokushin karate treniruotės Vilniaus Žvėryno gimnazijos teritorijoje bei Vingio parke. Vaikų noras sportuoti pasibaigus karantimui išaugo, todėl įvestos net papildomos treniruotės pirmadienio ir trečiadienio vakarais.


Nemokamamos treniruotės buvo labai veiksminga priemonė, nes karantino metu dalis tėvų negavo pajamų ir mokėjimas už treniruotes apsunkintų jų nelengvą dalią. Vaikai kelis mėnesius iki vasaros neturėjo daug fizinio aktyvumo veiklų, todėl buvo labai žingeidūs nemokamų vasaros treniruočių metu. Šį projektą mokykla organizuoja jau daugiau kaip penkis metus, todėl 2021 m. vasarą vaikai vėl galės išmėginti kyokushin karate sporto šaką nemokamai.



15 views
bottom of page