top of page

TOSHI KALĖDOS'19

Updated: Mar 12, 2020

Kviečiame visus sportininkus, jų tėvelius, artimuosius ir draugus į TOSHI kalėdinį renginį, kuriame Jūsų lauks dovanėlės, geriausių sportininkų nominacijos ir apdovanojimai. O svarbiausia Jūsų laukia kino premjera-metų laukiamiausias filmas! Koks tai filmas tegul būna paslaptis, bet TOSHI sportininkai bus pirmieji Lietuvoje, kurie šį filmą išvys, nes oficialioji šio filmo premjera tik per Šv. Kalėdas!


DĖMESIO! Registracija sustabdyta, visi bilietai į renginį išparduoti!


Kada: 2019 m. gruodžio 21d. (šeštadienį), 11 val.

Kur: Forum Cinemas Vingis (Savanorių pr. 7, Vilnius).



Dėmesio:

  • Mokėjimas yra atliekamas į treniruočių sąskaitą. Mokėjimo paskirtis: Kalėdos už sportininko Vardas Pavardė, ugdymo įstaiga, iš viso reikalingų bilietų skaičius.

  • Tik užpildžius registracijos anketą ir atlikus mokėjimą bus rezervuojami bilietai. Neatlikus mokėjimo per 2 d. registracija atšaukiama.

  • Sėdimų vietų pasirinkti galimybės nėra, sėdimos vietos bus išdalintos atsitiktine tvarka.

  • Neatvykus į renginį, pinigai nėra grąžinami.

  • Norinčius dalyvauti darželinukus privalo lydėti vienas iš tėvų. Mokyklinio amžiaus sportininkų lydėti nereikia.

  • Be bilieto, išimties atveju, neužimant atskiros sėdimos vietos, į kino salę gali patekti tik kūdikis (iki 1,5 metų amžiaus) ant mamos ar tėčio rankų. Savo ruožtu „Forum Cinemas“ NEREKOMENDUOJA vestis ar neštis kūdikių į kino filmus, nes vaizdo ir garso efektai gali labai išgąsdinti vaikutį, trukdyti kitiems žiūrovams mėgautis kinu.


Iškilus klausimams kreipkitės į savo trenerį, mielai atsakysime!


376 views
bottom of page