top of page

"TOSHI pavasario taurė 2022" varžybos (2015-2011m. gimimo sportininkams iki 7kyu)

Kviečiame dalyvauti jau kasmetine tradicija tapusiame "TOSHI pavasario taurė 2022! Tai ne tik puiki proga vaikams pasitikrinti savo jėgas, bet ir puikus reginys tėveliams, kur galėsite pagaliau savo akimis išvysti savo vaikų įdėtą darbą karate treniruotėse!


Ypatingai kviečiame savo jėgas išmėginti ir pačius mažiausius, nedrąsiausius sportininkus, kuriems šios varžybos bus pirmosios, kadangi turnyre dalyvaus tik "TOSHI" klubo sportininkai ir treneriai ir taip stengsimės sukurti jaukią ir saugią atmosferą Jūsų vaikams!


Data: 2022-05-15 d. (sekmadienis)

Vieta: “Tauro sporto mokykla” (Žygio g. 46, Vilnius 08232)

Laikas: 09:00 - 16:00 val.

Dalyviai: 2015-2011m. gimimo sportininkai iki 7kyu (mėlyno diržo su geltona juostele).

Kaina: 25 Eur registruojantis iki gegužės 6 d. (imtinai)

30 Eur registruojantis gegužės 7-10d. (imtinai).

Registracija: užpildant registracijos anketą ir sumokant dalyvio mokestį (pavedimui rekvizitus rasite registracijos anketoje).


Amžiaus grupių, svorio kategorijų tikslus valandų išdėstymas bus praneštas gegužės 13 d., kuomet pasibaigs dalyvių registracija ir patikrinti dalyvių sąrašai.


Nuostatai privaloma susipažinti su nuostatais prieš registruojantis į varžybas.


Turint klausimų dėl dalyvavimo varžybose prašome kreiptis į savo trenerį.


Norime varžybas pravesti sklandžiai, o tam kaip niekad reikalingas mūsų visos bendruomenės įsitraukimas ir pagalba. Taip pat, sportininkams, norintiems laikyti aukštesnius diržus (nuo žalio diržo,) yra būtina teisėjavimo praktika, tad kviečiame mokytis ir tobulėti teisėjavimo srityje. Norime pakviesti ir sportininkų tėvelius įsitraukti į bendruomenės veiklą! Būsime be galo dėkingi už Jūsų savanoriavimą!









186 views
bottom of page