top of page

Vilniaus karate lyga 4 etapas

Updated: May 7, 2023

Kviečiame visus sportininkus, pirmus metus sportuojuočius bei vyresnius ir stipresnius, kurie nori mėginti savo galimybes ir tobulėti, dalyvauti paskutinėse šio sezono varžybose VKL 4-ame etape. Kviečiame ir pirmus metus sportuojančius žengti drąsų žingsnį į priekį ir pasivaržyti ne tik su TOSHI klubo sportininkais, bet su viso Vilniaus karatistais. Praėjusiame etape dalyvavo 103 TOSHI klubo kovotojai, kurie bendrai iškovojo:I vietą - 30 sportininkų; II vietą - 31 sportininkas; III vietą - 28 sportininkai. Metas dar kartą įrodyti, kad mūsų klubas yra vienas iš geriausių, tad nedelskite ir registruokitės! REGISTRACIJA ČIA: https://www.vilniauskaratelyga.lt/event/vilniaus-karate-lygos-iv-etapas/ Data: 2023.05.20 (ŠEŠTADIENIS) Vieta: Lengvosios atletikos manieže, Žemaitės g. 6, Vilnius Laikas: 9:00 - kata, 10:00 - A kategorija (nuo 7kyu) , 14:00 - B kategorija (0,10,9,8 kyu). KAINA: Startinis varžybų mokestis 25€ (viena pasirinkta rungtis). Abi rungtys + 5€. REGISTRACIJA BRANGSTA nuo gegužęs 11 dienos. Registracija vyksta iki gegužės 17 d. imtinai. KATA rungtyje galima dalyvauti tik nuo mėlyno diržo pasitarus su savo treneriu ir jam leidus! PRIVALOMA:

SVARBU! kiekvienas varžybų dalyvis privalo dėvėti asmenines (turėti savo) sportines apsaugas: šalmą, rankų, kojų, klyno apsaugas, liemenę. Apsaugomis apsirūpina pats sportininkas arba aprūpina klubas, kuriam atstovauja sportininkas. Jeigu aprūpinti visus sportininkus nebus – bus galimybė naudoti VKL šalmą bei liemenę. Papildoma informacija apie varžybas:

  • Varžybų dalyvių skaičius yra ribotas, todėl surinkus maksimalų varžybų dalyvių skaičių registracija bus bet kada stabdoma.

  • Norintiems stebėti varžybas bus galimybė įsigyti bilietus už simbolinę kainą. Bilieto Kaina 2 €. Nuoroda į bilietų įsigijimą bus paskelbta https://www.vilniauskaratelyga.lt/event/vilniaus-karate-lygos-iv-etapas/

  • Į varžybas bus įleidžiami tik sportininkai, treneriai bei asmenys įsigiję bilietus. Bilietus privalės pateikti apsaugai. Varžybų metu nusipirkti bilietus galimybės nebus.

Renginio programa, registracija bei taisyklės ir kita aktuali informacija skelbiama www.vilniauskaratelyga.lt puslapyje ir FB paskyroje https://www.facebook.com/vilniauskaratelyga Jeigu turite klausimų dėl sportininko galimybių dalyvauti varžybose - susisiekite su savo treneriu!






86 views

Comments


bottom of page