top of page

Vilniaus karate lyga III etapas 03.17

Kviečiame visus sportininkus, sportuojančius antrus metus, vyresnius ir stipresnius, kurie nori mėginti savo galimybes ir tobulėti, dalyvauti VKL III etape, kuris vyks jau kovo 17 d. (sekmadienį).

 

Varžybos yra pats svarbiausias renginys, po kurių treneris įvertina sportininko kondiciją bei pajėgumą, parengia tolimesnio treniravimosi ciklą, nustato krūvį bei metodiką tolimesniam tobulėjimui. Todėl raginame dalyvauti varžybose ir eiti pirmyn. Dalyvavimas varžybose yra atsakingas žingsnis, kuriam itin svarbus atitinkamas pasiruošimas, tad kviečiame lankyti penktadienio kovines treniruotes reguliariai.

 

DATA: KOVO 17 DIENĄ, SEKMADIENIS.

VIETA: Lengvosios atletikos manieže, Žemaitės g. 6, Vilnius.

Informuojame, kad III etape dalyvių skaičius - 1000. Kai bus pasiektas šis dalyvių skaičius, registracija į varžybas bus stabdoma. Registracija vyksta iki KOVO 7d. imtinai.


SVARBU:

  • KATA ir KUMITE varžybos vyksta numatytu ROUND ROBIN principu.

  • Svarbi žinia dėl svorio paklaidos sugriežtinimo: 2 kg. paklaida su VISOMIS apsaugomis ir galima diskvalifikacija iš šių ir sekančių varžybų, todėl labai svarbus tikslumas. 

  • Papildomos kategorijos: Jei pergalių skaičius vienodas, pergalė atitenka burtų keliu.

  • Prašome sekti Facebook puslapį "Kyokushin karate klubas"  ir nepraleisti burtų nuorodos bei visų kitų svarbių naujienų! 

Referio, teisėjų registracija: https://forms.gle/mqyQp9wipbuu1th99

Pagalbinio personalo registracija: https://forms.gle/mchEG8bbhfPMK4U66


Renginio programą, registraciją bei taisykles ir kitą aktualią informacija galite rasti pas savo trenerius ir taip pat www.vilniauskaratelyga.lt puslapyje ar FB paskyroje https://www.facebook.com/vilniauskaratelyga



58 views
bottom of page